dijous, 20 d’octubre del 2011

Sortida del Cicle Superior al Centre Cultural Unnim de Terrassa.

El dimarts dia 11 d’octubre, els alumnes de Cicle Superior vam anar d’excursió al centre cultural de Terrassa Unnim.


Prèviament a l’aula ja havíem realitzat un seguit d’activitats i visualitzat un Power Point que ens van ajudar a preparar-nos.


Quan vam arribar a Terrassa vam esmorzar a una plaça propera al centre tot fent temps per a l’entrada.


Puntualment els alumnes de sisè vam començar amb el taller sobre l’aigua i durant dues hores vam ser capaços d’admirar fotos de reportatges de denúncia de gran qualitat fetes per fotògrafs de renom mundial. Seguidament ens va tocar treballar i ser nosaltres mateixos els qui , segons el nostre criteri, elaboréssim un reportatge denunciant situacions reals tot aplicant el que havíem après per tal de reflexionar i intentar canviar les conductes inadequades i poc cíviques vers l’entorn, de determinades persones o col·lectius.

El temps va passar volant perquè realment l’activitat va ser molt entretinguda i adequada.

Mentrestant el grup de cinquè havia de posar en joc tot el seu enginy per poder sortir airosos de diferents situacions plantejades en un joc de rol que recreava la gestió dels diners obtinguts amb esforç, tot intentant estalviar per als possibles imprevistos que la vida ens depara.

Al migdia, quan la gana ja ens feia córrer, vam anar a dinar al parc de Sant Jordi, on vam aprofitar per jugar i esbargir-nos una estona abans de tornar al centre i fer canvi d’activitat.

Realment vam passar un dia divertit, intens i amb la seguretat que tornàvem amb un munt de reflexions que ens omplien el cap i les motxilles una mica més buides !


Exposició fotogràfica sobre l'aigua.


                                     



Reposem forces !



Ens divertim!

Comença el joc de rol.


Anem a la botiga.

Ens informem a l'entitat bancària.


Hem tingut un imprevist! sort que havíem  estalviat!



Grup de cinquè.

Grup de sisè.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada