dimarts, 26 d’octubre del 2010

SORTIDA A SUBIRATS DE CICLE MITJÀ

El passat dijous 14 d’octubre els alumnes de Cicle Mitjà vam anar a Subitats, un poble que està a la comarca de l’Alt Penedès, molt a prop de Sant Sadurní d’Anoia.


Vam anar a la masia casa Valldeperas. Allà ens esperaven els monitors. De seguida ens vam posar a esmorzar a l’aire lliure i a continuació vam jugar una  estona. 


Llavors vam entrar a l’interior de la casa. Un dels monitors  ens va parlar de l’ofici més antic del món, el terrissarire. Ens va ensenyar diferents peces fetes de fang i ens en va dir el nom. A continuació ens va mostrar el taller amb les diferents màquines i modelà dues peces amb el torn.

Tot seguit ens va tocar el torn a nosaltres: vam modelar una rosa i després, lliurament, cadascú va crear el que va voler. En acabar els monitors van posar música i vam ballar.





Llavors vam tornar a sortir a fora, on ens esperava una altra monitora, la Berta, que ens va explicar i ensenyar què era una vinya, diferents arbres  mediterranis i plantes aromàtiques. 



De tornada de la passejada pel bosc i després de jugar a la bomba, vam dinar i tot seguit vam poder gaudir d’un parc on hi havia una tirolina.


Cap a les 16:00 vam acomiadar-nos i vam pujar a l’autocar per fer el viatge de retorn cap a Monistrol. Ens ho vam passar MOLT BÉ!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada